Har du styr på jeres værdikæde?

At have styr på sin værdikæde og optimere denne bliver i højere grad et konkurrenceparameter, der vægtes på lige fod med udviklingen af nye produkter. Derfor giver det yderst god mening at rette fokus mod et område, der er så essentielt.

Mange ser fordelene i at outsource opgaven om at effektivisere sin Supply Chain til eksterne konsulenter, fordi at virksomheden på den måde kan holde fokus på sine kernekompetencer.

  • Cool Solutions arbejde med at…
  • Reducerede omkostninger på omtrent 10 til 30%
  • Forbedret serviceniveau
  • Bedre udnyttelse af kapital
  • Større gennemskuelighed
  • Forbedret kvalitet i logistikken
Hvordan gavner et samarbejde med Cool Solutions din virksomhed?

En af vores mange kvaliteter er vores mangeårige erfaring indenfor branchen. Det tillader os at se den store sammenhæng samt dykke ned i de enkelte elementer. Vi er professionelle og er med hele vejen fra strategi til handling, så virksomheden ikke tabes undervejs i effektiviseringen.

Ydermere har vi ekspertisen til at se, præcis hvor der kan gøres en forskel, der rykker noget hos jer. Det gør vi bl.a. ved at gennemgå alle jeres transportprocesser. Formålet er at sikre værdi i alle led af jeres forsyningskæde lige fra leverandør, til lager og produktion samt til slutkunden.

Vi er på forkant med den globale udvikling, som konstant finder sted i transportbranchen, hvilket er et vigtigt element, når man skal optimere sin værdikæde samt skabe overskud i den daglige drift og besparelser, der kan ses på bundlinjen.